Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 zijn de examenwerkstukken van de eerste lichting studenten van de ARDFA/meesterbindersopleiding van Floral Academy te bewonderen in Kasteel Groeneveld te Baarn. Tussen 11.00 en 17.00 zijn ruim 30 bijzondere arrangementen te zien, zoals bruidsbloemwerk, plantenarrangementen en florale objecten.

Het examen van de meesterbindersopleiding/ARDFA is de laatste stap voor het afleggen van de Proeve van Meesterschap. Naast de werkstukken die verplicht zijn gesteld door de examencommissie, maakt iedere student een vrij werkstuk. Deze meesterwerkstukken hebben als thema “Duurzame toekomst”.

Kasteel Groeneveld
De expositie is te bewonderen in een prachtige locatie: Kasteel Groeneveld in Baarn. De expositie is gratis te bezoeken, voor de entree van het kasteel wordt de gebruikelijke entree gevraagd.

Floral Academy

Floral Academy is een bloemenvakschool in Ede voor volwassenen. Er worden diverse deeltijdopleidingen gegeven voor beginners en ervaren bloemstylisten: de basisopleiding (DFA), de vervolgopleiding (ADFA) en sinds kort ook de meesterbinderopleiding (ARDFA). Daarnaast verzorgt Floral Academy trainingen en themalessen voor de bloemistenbranche.

Nog meer nieuws

Lees hier alle actuele informatie over de Meesterbindersopleiding.

4 september 2023
Nieuwe groep ARDFA gaat starten in 2024

In september 2024 gaan we weer starten met een nieuwe groep van…

Lees meer
8 mei 2023
Proefles ARDFA/meesterbinders

Eerstvolgende proefles: dinsdag 18 juni 2024 – Nieuwsgierig naar de lessen van…

Lees meer
5 februari 2023
Birgit Davids nieuwe eigenaar Floral Academy

Met grote vreugde en trots mogen wij mededelen dat Birgit Davids per…

Lees meer
28 juni 2022
Meesterbinders-in-opleiding in de De Pook

Zomerbloemwerk maken terwijl het blad nog amper aan de boom zit. Dat…

Lees meer

Wilt u graag meer weten?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen we contact met u op.